AKRAN DANIŞMANLIĞI

Okulumuzda düzenlediğimiz özel bir söyleşide, 12. sınıf öğrencimiz, akademik başarıları ve deneyimleri üzerine değerli bilgileri 11. sınıf öğrencilerimizle paylaştı. Akran danışmanlığı çerçevesinde gerçekleşen bu etkileşim, öğrencilerimizin birbirine güç katma ve öğrenme süreçlerini destekleme amacını taşıdı. Eğitimde dayanışmanın gücünü vurgulamak adına önemli bir adım attık.

12. sınıf öğrencimiz kendi dalında sahip olduğu bilgi birikimiyle 11. sınıf öğrencilere rehberlik etti. Öğrenciler arasında bilgi paylaşımını teşvik etmek ve akademik başarıya giden yolda rehberlik sağlamak hedeflendi. öğrencimiz, alt sınıf gruplarına kişisel deneyimleri üzerinden öğrencilere motivasyon ve strateji konularında değerli ipuçları sundu. Söyleşinin sonunda, öğrencilere sorular sorma ve kendi deneyimlerini paylaşma fırsatı verildi.

Bu etkileşim, öğrencilerimizin akademik hedeflerine ulaşma sürecinde birbirlerine sağladıkları destek ve dayanışmanın bir örneğini oluşturdu. Öğrenci-öğrenci mentorluğu, eğitimde başarıya giden yolda önemli bir araç olmaya devam ediyor.

06-03-202406-03-2024

Yayın: 06.03.2024 - Güncelleme: 06.03.2024 11:49 - Görüntülenme: 28