EĞİTSEL REHBERLİK HİZMETLERİ

Eğitsel rehberlik alanında gerçekleştirdiğim çalışmalar, öğrencilerin bireysel potansiyellerini ortaya çıkarmalarını desteklemeyi ve onları akademik ve kişisel gelişimleri konusunda yönlendirmeyi amaçlamaktadır. Öğrencilerin eğitim hayatları boyunca karşılaşabilecekleri zorlukları aşmalarına yardımcı olmak, onların kendilerine güvenlerini artırmak ve kendi yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak amacıyla çeşitli rehberlik stratejileri ve kaynaklarını kullanarak bireysel danışmanlık hizmetleri sunulmaktadır. Her bir öğrencinin benzersiz ihtiyaçlarına odaklanarak, onların akademik başarılarını artırmayı ve kişisel gelişimlerini desteklemeyi hedefliyoruz. Eğitsel rehberlik çalışmaları, öğrencilerin gelecekleri için sağlam bir temel oluşturmayı ve onların potansiyellerini en üst düzeyde kullanmalarını sağlamayı amaçlamaktadır.

28-03-202428-03-2024

Yayın: 28.03.2024 - Güncelleme: 28.03.2024 11:31 - Görüntülenme: 15