Ara

Cumhuriyetin Şiir 100'ü Şiir Dinletisi Etkinliğimize İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Asım SULTANOĞLU teşrif ettiler.

Ara

Sanat güzelliğin ifadesidir... Bu ifade söz ile olursa şiir, nağme ile olursa musiki, nakş ile olursa ressamlık, oyma ile olursa heykeltraşlık, bina ile olursa mimarlık... olur.

ŞUBELER ARASI BİLGİ YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLAN SINIFLARIMIZ

9-B

10-F

11-B

ŞUBELERİNİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ HAYATLARI BOYUNCA DEVAM ETMELERİNİ DİLERİZ.

Kas

100. Yıl voleybol ve futbol turnuvalarında başarılı olan sınıflarımızı ve katılan tüm sınıfları tebrik ederiz.

Ekm

OKUL KONU SORU DAĞILIMI TABLOLARINA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ.

Ekm

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürütmekte olan Çocuk Hakları İl Çocuk Komitesi Üyemiz ve aynı zamanda Okul öğrencimiz Fatma ARSLAN ve   Çocuk Hakları İl Çocuk Komitesi Yetişkin üyesi Dilek BAL tarafından Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören 9. ve 10. sınıf öğrencilerine, 13 Ekim 2021 tarihinde Çocuk Haklarına Dair Birleşmiş Milletler Sözleşmesi'nde yer alan "Çocuk Hakları" konusunda eğitim verilmiş olup "Çocuk Hakları İl Çocuk Komiteleri" çalışmaları konusunda bilgilendirmelerde bulunulmuştur.